beLONG: HABA-EUREKA-FEHN.

Over ons

Ons agentschap vertegenwoordigt reeds 30 jaar met veel passie een aantal sterke speelgoedmerken op exclusieve basis in de Benelux nl. HABA, EUREKA TOYS en FEHN. Kennis dragen we hoog in het vaandel en kennis brengen we ook graag over naar onze dealers. Kom je ogen de kost geven en ontdek. Je zal het jammer vinden dat je geen kind meer bent!
Ontdek al het moois voor groot en klein op:
www.haba.de : de firma HABA staat reeds meer dan 80 jaar garant voor kwaliteitsvol, educatief en verantwoord speelgoed en dit voor jong en oud: baby’s ontdekken de rammelaars, volwassen zijn geboeid door de familiespellen. Met HABA ontdekken kinderen de wereld spelenderwijs en worden ze gestimuleerd om zich te ontwikkelen in onder andere concentratie, ruimtelijk inzicht, fijne motoriek, logica, samenwerken…
www.eureka-puzzle.eu : deze leverancier heeft een aantal belangrijke merken binnen zijn portefeuille nl. V-cube (de bekende puzzels in kubusvorm), Metal Earth (metalen puzzels), Cobble Hill puzzles (stevige kartonnen puzzels voor jong en oud), Huzzle Puzzles (Japanse hersenbrekers), alsook jongleermateriaal.
www.fehn.de : sinds 1949 staat het merk Fehn garant voor innovatief en kwaliteitsvol babyspeelgoed. De lieflijke producten zijn lekker zacht en een ideaal geschenk voor de allerkleinsten. Het speelgoed van Fehn stimuleert de motorische vaardigheden, de verbeelding en de visuele, auditieve en tactiele zintuigen.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top