Marjoland

Over ons

De rozen Red Naomi, White Naomi, Sweet Dolomiti, Lovely Dolomiti, Penny Lane en de Jumilia worden gekweekt bij Marjoland in Waddinxveen. Met 20 hectare glas en zo’n 60 miljoen stelen per jaar een groot familiebedrijf, waar vader, moeder, zoon, dochter en vele andere betrokken medewerkers nauw samenwerken aan het succes.

In de visie wordt gestreefd naar een biologische teelt. Marjoland loopt voorop in de inzet van natuurlijke vijanden en preparaten die de producten beschermen van vijanden van buitenaf. De gedachte is de plant weerbaarder te maken voor ziektes en plagen. Dit is terug te zien in haar MPS A en Global GAP certificaat.

Marjoland streeft naar een optimale samenwerking met klanten en afnemers. Marjoland veilt haar producten dagelijks aan de klok op alle Flora Holland locaties in Nederland, op Plantion in Ede en op Veiling Rhein Maas in Duitsland. Via connect beleveren we al deze veilingen ook. Tevens bieden we dagtransport op Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze Sales afdeling.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top