Piggy

Over ons

Weer een extra spaarpas? Nee, een aantal minder.

Laten we zeggen dat je gelooft in de combinatie loyalty en marketing. Je gelooft ook in de wederkerigheid die ontstaat bij de inzet van een succesvol loyaliteitsprogramma. Dan rest enkel de vraag: ‘hoe’?

Welke methode kies je voor jouw unieke onderneming? Ga je ’old school’ voor zegels of een stempelkaart? Of ga ik ’all the way’ met een Loyalty app, fysieke kaart, data, customer journey en integraties met je bestaande systemen?

Goed nieuws, piggy werkt vanuit een platform principe met alle innovatieve tools, die in deze tijd vereist zijn, direct tot je beschikking. Eigenlijk nog veel belangrijker; piggy heeft het bereik waar jij naar zoekt.

1 pas of Loyalty app geeft de consument toegang tot duizenden unieke branded spaarprogramma’s. Wij faciliteren de infrastructuur, jij de invulling.

Piggy is met 1.812.984 actieve gebruikers het grootste loyaliteitsplatform van Nederland. Gedreven door innovatieve technologie, heeft piggy een loyaliteitsplatform ontwikkeld voor retailers. Inmiddels kiezen ruim 4500 retail bedrijven er voor om het platform van piggy te gebruiken om hun unieke en gepersonaliseerde loyaltyprogramma aan te bieden. Dit moet je eigenlijk zien om het te geloven. Lets meet!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top