Pro Card Exclusive

Over ons

Pro Card Exclusive verzorgt exclusief de productie en distributie van de populaire producten van onder anderen Molly Brett en Margaret Tarrant.
De Engelse Molly Brett (1902 – 1990) en Margaret Tarrant (1888 – 1959) zijn beiden beroemd om hun idyllische illustraties van dieren en sprookjesfiguren in romantische setting.

Met ruim 30 jaar ervaring in deze branche weten wij, als geen ander, dat dit genre prentbriefkaarten een enorme schare fans heeft. Liefhebbers komen er speciaal voor naar uw winkel. Naast een zeer ruime collectie verschillende soorten postkaarten zijn er ook wenskaarten, reproducties van posters en diverse stationery en kadoartikelen exclusief verkrijgbaar bij Pro Card Exclusive.

In onze collectie is de stationery van de internationaal bekende merken Turnowsky en Goldbuch, een waar visitekaartje voor uw winkel. Deze luxe producten met unieke designs, zijn een welkome aanvulling in uw assortiment en bieden u extra omzetmogelijkheden.

Ook voeren wij sinds 2019 het exclusieve cadeauartikelen- en adventskalender assortiment van Spiegelburg Coppenrath Verlag.

De vintage kerstplatenspeler was de bestseller van kerst 2019!
Vanwege dit succes komt er een nieuwe productieoplage voor 2020.
Vroegtijdig intekenen dus!

Verder hebben wij zelf de prachtige DREAMCATCHER en WHISPERING SILENCE wenskaarten uitgegeven.
De inspiratie voor deze bijzondere series komt uit de natuur.
Alle sfeerbeelden zijn een gevoel van vriendschap en warmte volgens topontwerpster Els Wezenbeek. Dit alles heeft Els geprobeerd te vangen in deze prachtige afbeeldingen.
Els heeft gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals aquarel, kleurpotlood en gouache.
De gehele collectie is gedrukt op gerecycled papier met biologische inkt, dus 100% nature proof!

Nieuw gelanceerd wordt wederom een prachtige collectie CAKOFONIE. Een bonte mix van geliefde thema’s zoals lezen, muziek, dansen, film, dieren, liefde en vriendschap.

Deze onderscheidende artistieke wenskaarten kunnen per motief à 6 stuks besteld worden of in een fraai uitgevoerde display met prachtige topkaart geleverd worden.

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. De postkaarten worden aangeboden in een fraai uitgevoerde smalle display en Pro Card Exclusive verzorgt voor u het aanpassen van de collectie naar seizoenen of feestdagen. Uw voorraad kunt u eenvoudig aan laten vullen door online een bestelformulier in te vullen. Maar u mag ons natuurlijk ook gewoon bellen, wij staan altijd voor u klaar.

Mocht u aanvullende informatie wensen over onze exclusieve producten of over onze service, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Indien u zich wilt onderscheiden bezoek dan onze stand en laat u verrassen!

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top