Nieuw bij KingsPoint

Beschrijving

Naast de nieuwigheden presenteert van Moses, Aurora en Blueprint introduceert KingsPoint Toys & Gifts maar liefst 2 nieuwe merken!
Arbos is een Italiaans merk in ecologische notitieboeken waarbij de omslagen gemaakt zijn van gerecycled textiel of leer. We verwachten dat de klanten deze nieuwe lijn erg gaan waarderen. Het is een mooi en oprecht bedrijf wat al 30 jaar bestaat, vooraan stond met deze milieuvriendelijke oplossingen en alles laat maken met respect voor de natuur en de mens, geheel maatschappelijk verantwoord. Wij zijn trots dit bedrijf vanaf januari te mogen vertegenwoordigen!
Het tweede merk is Brunnen. Dit is een groot Duits merk in office en stationery producten. Wij richten ons niet op de bekende grote collectie maar op enkele bijzondere lijnen binnen Brunnen: de lijn van Knorr Prandell Kneden en gummen. Een lijn met doe-het-zelf setjes waarin je zelf verzonnen of volgens instructies gummen kunt moduleren en vervolgens kunt afbakken. Daarna kun je er echt mee gummen. Een mooie lijn die past bij KingsPoint Toys & Gifts en leuk is voor onze klanten!
Allemaal te zien op onze stand!

Media

Gallery

Website

Downloads

    Scroll naar top