We pakken uit met droogbloemen.

Beschrijving

Goedegebuure Natural Decorations pakt uit met droogbloemen. Deze groothandel in vers en droogdecoratie heeft meer dan 50 verschillende soorten droogbloemen. Verder zijn die soorten vaak weer verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarbij komt dat Goedegebuure sterk is in Pampasgrassen, Lagures, gedroogde grassen en het ontdekken van nieuwe zomerbloemen die gedroogd kunnen worden. De Pampas is er in diverse soorten en maten.

Elk seizoen breidt Goedegebuure het assortiment droogbloemen uit. Het bedrijf is namelijk altijd op zoek naar nieuwe soorten. Daarmee begonnen ze 7 jaar geleden. Ze voelden al aan dat droogbloemen terug zouden komen van weggeweest en dat het weer hip zou worden om natuur in huis te halen. Dat bleek een goede zet. Droogbloemen zijn ook deze herfst en winter trendy.

Het merendeel van de droogbloemen bij Goedegebuure komt van Hollandse bodem. Ook het verven dat tegenwoordig op waterbasis gebeurt, wordt in Nederland gedaan. En bij Goedegebuure zijn de verpakkingsmogelijkheden legio. Verder werkt Goedegebuure met kwekers die MPS- GAP gecertificeerd zijn.

(Goods by Goedegebuure is familie van Goedegebuure Natural Decorations, beide bedrijven zijn te vinden op de bloemenveiling in Aalsmeer.)

Media

Gallery

Website

Downloads

    Scroll naar top