Een boeiende mix
in 2020

Laat je inspireren...

Wat is hot en welke trends voeren de boventoon? Op verschillende plekken op de beursvloer wordt hier antwoord op gegeven. Experts praten je bij over de laatste trends en ontwikkelingen. Onderwerpen waar je als ondernemer, inkoper, retailer of stylist echt iets aan hebt.

Het programma van trendz Voorjaar 2020 kun je hieronder vinden. Het programma is nog niet volledig bekendgemaakt. Houdt de website daarom goed in de gaten!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het programma? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Trendz Café

''Sit down and relax, laat je inspireren door verschillende kort presentaties van experts uit de retail branche''. Het Trendz Café bevindt zich op de benedenverdieping (laagbouw)

trendz experience

''Beleef verschillende korte workshops en interactieve sessies op gebied van bijvoorbeeld inpakken of winkelstyling.'' De Trendz Experience bevindt zich op de nieuwe Next Level (bovenverdieping).

flora plaza

''Bezoek het kwekersplein; ontdek de nieuwste innovaties op gebied van bloemen, planten, aanverwante producten en bekijk de werken van top arrangeurs bij het Bloem&Blad plein.'' Flora Plaza bevindt zich op Next Level (bovenverdieping).

DAG 1 - zondag 12 jan 2020

DAG 2 - Maandag 13 jan 2020

DAG 3 - Dinsdag 14 jan 2020

Leuke workshops
Boeiende lezingen
Presentaties vol inspiratie
Previous
Next

TrendZ voorjaar 2020

We tellen de dagen af tot de start van deze beurs en ontmoeten je dan graag.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Scroll naar top